Polterabend / Tøsetur

SindsRo tilbyder en lidt mere rolig polterabend for kvinden, som I ved, ønsker mere kvalitet og fokus på krop og sjæl frem for kvantitet og udklædning.

 • En dag, hvor hun er i centrum med hendes veninder, men hvor alle bliver forkælet.
 • En dag, hvor hun ægte kan mærke, at hendes veninder gør denne dag til noget helt specielt og betydningsfuldt for og med hende.
 • En dag, hvor I ikke forstyrres af andre udefrakommende, men hvor SindsRo kun har jer i fokus og hvor I har det hele helt for jer selv.

Eller er I en gruppe, der er på tøsetur, holder fødselsdag eller hvad der end kan give anledning til at få kvalitetstid sammen og nyde en dag, hvor jeres venskab styrkes med fokus på krop og sjæl.

Lad os planlægge det sammen, så jeres dag, bliver helt speciel og lækker.

 Eksempel:

 • Velkomst og lidt godt til ganen.
 • Alle samles i Sanserummet, hvor Charlotte fortæller lidt om stedet og om vigtigheden i at holde balance imellem krop og sind. Hun guider og fortæller, så alle kan følge med.
 • I ligger alle sammen på de tykke gulvmåtter med store fåreskind, tæpper, puder osv. Imens I bl.a. bliver guidet i fælles meditationer med fokus på at skabe ro og balance i krop og sind.
 • Efter en rolig og stabil start er vildmarksbadet og boblebadet opvarmet og naturen kan nydes på en ny måde ved bålhytten og søen, hvor ilden knitre og faklerne er tændt.
 • På skift er der mulighed for individuelle behandlinger som: Healing, clairvoyance, Infrarød sauna og massage.
 • Der vil blive serveret snack mm. hele dagen og ønsker I en frokost, kan dette også bestilles eller I kan medbringe det selv. I er også velkommen til at medbringe og indtage champagne eller andet.
 • Dagen kan afsluttes med fælles Yoga enten inde i det skønne sanserum eller ude i den fantastiske natur. En afslutning, som igen giver fokus på vigtigheden i krop og sjæl.
 • SindsRo skaber en god dag til jer i fantastiske omgivelser, hvor I vil kunne mærke roen sænke sig over jer og hvor krop og sind forenes blandt gode venskaber.

Fælles guidede meditationer: Fokus på dig selv, ro, balance og hvor krop og sind igen mødes.

Healing & Clairvoyance: Evt. til bruden, som trænger til at komme helt i balance og gøre sig klar til sit nye kapitel i sit liv.

Infrarød Sauna: 1 persons infrarød sauna til de, som trænger til at få varmet ømme muskler og led op.

Vildmarksbad i bålhytten: plads til 6 pers.

Udendørs boblebad: Plads til 4 pers.

Yoga: Fælles yoga for hele gruppen. Kan gennemføres af både nybegyndere og øvede og tilrettelægges det enkelte hold og ønsker. Kan foregå både ude i naturens omgivelser eller inde i SindsRos fantastiske sanserum.

Massage:

En god fod- eller ansigtsmassage eller bare wellness massage til forkælelse.

Skal der kun være fokus på bruden, eller skal I alle have en god behandling?

I kan vælge og tilrettelægge det, så det passer ind i jeres ønsker og behov.

Meditation, Healing, Clairvoyance:

Charlotte Olsen

Yoga instruktør:

Camila Yazmin

Massører:

Camila Yazmin & Chani Barschat