Personalepleje

Stress & personalepleje

  • I rolige og fantastiske omgivelser ved Skamlingsbanken
  • Udgangspunktet er stressvejledning, mindfulness, meditation og fokus på egenkommunikation.

Går du og tænker, at der gerne må ske noget nyt, anderledes og stadig brugbart til dit personale, som er forebyggende mod stress, effektiviserende og stadig med hver enkelt i fokus som et led i at opnå en større arbejdsglæde?

Så kan Sinds-Ro tilbyde dig flere forskelligartede løsningsforslag eller i samarbejde med virksomheden strikke et program sammen, som passer præcis til det forventede for dit personale.

I en hektisk og travl hverdag, hvor der ofte er fokus på karriere, effektivisering og økonomi, og hvor der i høj grad konstant bliver brugt kommunikation på forskellige niveauer, har mennesket et større og større behov for at samle sig selv op, når stressen, manglende overblik osv. opstår.

For at øge fokusset på det forbyggende arbejde så evt. langtidssygemeldinger kan mindskes, og dit personale har en øget arbejdsglæde, kan Sinds-Ro guide dit personale til indre ro, styrke og troen på sig selv, så det menneskelige krop og sind kan få bedre ligevægt og dermed også en større arbejdsglæde.

Eksempel 1

En holistisk temadag med egenkommunikation i fokus

8:00 – 9:00 Velkomst og evt. eget opstartsmøde på Skamlingvejen 113

9:00 – 12:00 Sinds-Ro guider i meditation og underviser i stresshåndtering

12:00 – 13:30 Frokost og evt. gåtur til stranden eller på bankerne.

13:30 – 16:00 Enten fortsættelse af Sinds-Ro stress undervisning eller egne møder på adressen, hvor de skønne omgivelser kan benyttes inde som ude.

Der serveres vand, kaffe, the og sunde snack, samt kage eller andet i løbet af hele dagen.

Eks. 2

Personalemøder / Foredrag

Enten på Sinds-Ro adresse i de skønne omgivelser, hvor der undervises / fortælles om stress og forebyggelse af stress, med fokus på egenkommunikation og grounding. Eller hvor Sinds-Ro kommer til jeres arbejdsplads og guider / fortæller om forebyggende stress, hvad er stress og hvad skal jeg gøre, hvis jeg selv eller min kollega får stress. (minimum 2 timer)

Lad os planlægge det sammen, så det passer til dit personale