Stresshåndtering på arbejdspladsen

Stress virksomhed

Skal din virksomhed have fokus på den mentale sundhed, så dine ansatte har bedst mulige chancer for at forblive langtidsraske og undgå stressen?

Ønsker du, at din virksomhed skal kunne håndtere, hvis en bliver ramt af stress eller mental nedsmeltning, uden at det bliver et tabuemne?

Vi tilbyder stresshåndtering på arbejdspladsen til virksomheder, der gerne vil give deres medarbejdere den bedste forudsætning for et sundt arbejdsmiljø.

Stresshåndtering på arbejdspladsen - Sindsro
Stresshåndtering på arbejdspladsen - Sindsro

Mental Sundhed

Stressforløb

Sundhedsstyrelsen og Verdenssundhedorganisationen WHO definerer mental sundhed som en tilstand, hvor man trives, fordi man udvikler og udfolder sine evner og kan håndtere belastninger samt indgå i positive, sociale relationer og bidrage til fællesskabet.

Det handler om at have det godt med sig selv og andre. Om at kunne håndtere dagligdagens udfordringer og stress. Når vores mentale helbred svigter, kan vi få problemer i vores forhold til andre mennesker.

Hvordan undgår I stress?

Hvad gør I som virksomhed for at forebygge, at jeres medarbejdere helt undgår stress? Hvad gør I som virksomhed, når stressen rammer en af jeres medarbejdere? Hvis I ønsker, at jeres virksomhed har fokus på den mentale sundhed hele tiden, og at jeres ansatte har størst mulighed for at forblive langtidsraske og undgå stress, hjælper vi hos SindsRo jer gerne. Vi tilbyder at lære jer om stresshåndtering på arbejdspladsen, så I kan håndtere, hvis en bliver ramt af stress eller mentalt nedsmeltning uden, at det bliver et tabuemne.

Stress kan ramme både på jobbet og derhjemme og er ofte en kombination af flere elementer af og fra livets indhold. Det giver derfor god mening at være opmærksom på, hvad vi hver især kan gøre for at forebygge, håndtere og arbejde med den mentale sundhed, så vi kan forblive eller komme retur til at være langtidsraske.

SindsRo kommer gerne ud og fortæller omkring mental sundhed, håndtering af stress m.m. Din virksomhed kan naturligvis også koble SindsRo på til dine ansatte, så I altid ved, hvem I kan ringe efter, hvis en bliver ramt og skal bruge hjælp.

Brug en personaledag eller et personalemøde på at gøre jeres medarbejdere klar til at eje følelsen og handlingerne til at forblive langtidsraske. Se gerne mere under PDF’en om Mental Sundhed & Personalepleje.

Mulige emner

Mental sundhed - PDF

Persontyper

SindsRo tilbyder også personprofiler og teamprofiler, som giver jeres arbejdsplads et fagligt godt afsæt til at arbejde professionelt med udvikling af medarbejdere og team.

Uanset om du ønsker at skabe personlig udvikling for en eller flere, eller du vil forbedre samarbejdet og kommunikationen i dit team, vil udarbejdelse af person- og teamprofiler give stor værdi.

Der findes ikke en forkert, eller en rigtig, personprofil. En personprofil giver os et billede af vores foretrukne adfærd. Alle mennesker indeholder disse adfærdstendenser – men i forskellig styrke.

Personprofilen er derfor et billede af den aktuelle situation, vi står i, kombineret med vores personlighedstræk, erfaring mv. Helt overordnet opdeles vi i fire typer: Rød, Gul, Grøn og Blå.

Vi indeholder ikke kun én farve, men mere eller mindre af alle farver. Med en personprofil bliver vi bevidst om, hvordan vores foretrukne adfærd er. Den viden giver os mulighed for bevidst at udvikle vores kompetencer i den ønskede retning.

Med en personprofil opnår vi blandt andet indsigt i, hvad vi motiveres af, hvad vi ikke bryder os om, vores kommunikationsstil samt vores rolle i et team. At kende sit team på samme måde gavner både samarbejdet, kommunikationen og vores muligheder for at opnå fælles succes.

Læs mere om Persontyper i PDF-filen på denne side om Mental Sundhed.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig som privatperson eller for jer som virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for mere information og for at høre om dine muligheder.