Om stedet SindsRo

Naturskøn beliggenhed

Skamlingvejen 113 ligger for foden af bjerget på Skamlingsbanken i Bjert lidt uden for Kolding. Omgivelserne oser af natur, historie, idyl, fred og ro. 

Vælger du at gå en tur op ad bjerget, er der en fantastisk udsigt til flere sider. Kigger man mod øst, kan man se Bjert Strand, Solkær Enge, Lillebælt og helt til Fyn i godt vejr, mens man mod vest og nord kan se Kolding og det mere flade Jylland. Stedet rummer alle og alles følelser, som straks giver sindet ro.

På grunden, hvor SindsRo har adresse, er du omgivet af den smukke have med egen stor sø og den store bålhytte, hvor der både er shelter, grillsted og vildmarksbad. 

Det er her, at flere af arrangementerne vil finde sted, og hvor du vil opleve, at du i trygge omgivelser kan udvikle dig i dit eget tempo. Her er natur på højt niveau, og energierne matcher den imponerende beliggenhed.

fbt

Charlotte Olsen

Stress Coach

Jeg ejer SindsRo og er en uddannet fagperson, som du får en mental opbakning fra. Jeg er ikke følelsesmæssigt involveret og kan derfor vejlede dig med en bevidst kommunikation og holdning, som derved vil hjælpe til at udvikle dig selv.

Jeg hjælper dig med de forandringer, du ønsker, eller de mål, du går efter.

Maria Raun Hørlyck

Stress Coach

Jeg har arbejdet i forskellige kommuner i mange år og har været rundt om forskellige lovgivninger, men jeg har også været omkring private aktører. 

Her hos SindsRo vil jeg kunne – ud over at være din stresscoach – svare dig på nogle af de mange spørgsmål, som du kan have i forbindelse med din sygemelding og hvad det betyder for dig m.m.

Maria R.
AnnetteOlsen

Annette Olsen

Stress Coach

Jeg hjælper og møder dig med en forståelse og læring fra forskellige vinkler. Jeg er bevidst om dig som person, dit udgangspunkt, tempoet vi opnår de bedste resultater i, og i sidste ende det mål og de ændringer, der måtte være nødvendige for netop dig.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig som privatperson eller for jer som virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for mere information og for at høre om dine muligheder.